wo 23 dec. | Online samen

AFTER PARTY

Gezellig SAMEN nog even na kletsen!
Registratie is afgesloten
AFTER PARTY

Tijd en locatie

23 dec. 2020 20:30 – 21:30
Online samen

Over het evenement

Voor de LIVE première van a.s. woensdag om 20:00 hebben al ruim 400 mensen zich aangemeld!

Gezien de corona maatregelen is het enkel mogelijk om grote evenementen online te organiseren. Wij vinden het al GE-WEL-DIG dat wij die SAMEN met jullie kunnen gaan kijken!

Nu leek het ons ook leuk om na afloop een online plek te hebben waar men in contact kan komen met elkaar om na te praten en/of vragen te stellen. Lijkt het jou een leuk idee? Meld je dan aan.

Bij voldoende aanmeldingen gaat het door!

WAT VONDEN MENSEN

van deel 1 ?

IMG_3874.jpg

Nu al zo blij met dit resultaat, duidelijke en rustige uitleg, prachtige beelden van heel tevreden paarden, muziek zo passend, super trots op jullie, goed gedaan en kijk nu al uit naar het vervolg.

Wat Super gaaf geworden!

Wat helder en voor iedereen begrijpbaar uitgelegd en verwoord met duidelijke voorbeelden en redenen! Chapeau, daar mogen jullie ontzettend trots op zijn! Dank voor het maken, we zullen geduld hebben maar kijken al enorm uit naar het volgende deel!

Geniet van de kerstdagen en keep up the good work!

IMG_3867.jpg

Prachtige docu met als uitgangspunt het paard als wezen, met zijn behoeftes om 'gewoon paard te kunnen zijn'! Het zou mooi zijn wanneer iedere paarden liefhebber en /of eigenaar zich deze info tot zich neemt zodat er meer bewustzijn komt.