do 16 dec. | Uddel

Live PREMIÉRE avond

De documentaire is af en GEWELDIG mooi geworden! Wat een eerbetoon aan alle paarden. Om het te vieren willen wij graag een live première organiseren in Uddel (gld).
Live PREMIÉRE avond

Tijd en locatie

16 dec. 19:00 – 21:30 CET
Uddel, Meervelderweg 72, 3888 NK Uddel, Nederland

Over het evenement

Je bent welkom bij Paarden Pension Buitenkans op donderdag 16 december 2021 vanaf 18:30. Om 19:00 gaan wij samen kijken naar de documentaire! Na afloop is er tijd om gezellig te genieten van een hapje en een drankje en ga je naar huis met een goodie-bag!

Hoewel het door de omstandigheden waarin wij ons momenteel bevinden allemaal wat ingewikkeld is geworden, willen wij graag dat iedereen zich welkom en veilig voelt. Hoe gaan wij dat doen? In een kleine gezelschap van +/- 25 mensen en samen met de paarden van PP Buitenkans gaan wij kijken naar de documentaire.* Wij hebben een ruime, open en goed geventileerde hooischuur die helemaal in de sfeer past!

*  Als je ziek bent of klachten hebt, blijf dan thuis.

Tickets
Prijs
Aantal
Totaal
 • Donateur première 16 december
  €14.95
  €14.95
  0
  €0
 • Niet donateurs 16 december
  €19.95
  €19.95
  0
  €0
 • Reservelijst
  €0
  €0
  0
  €0
Totaal€0

WAT VONDEN MENSEN

van deel 1 ?

IMG_3874.jpg

Nu al zo blij met dit resultaat, duidelijke en rustige uitleg, prachtige beelden van heel tevreden paarden, muziek zo passend, super trots op jullie, goed gedaan en kijk nu al uit naar het vervolg.

Wat Super gaaf geworden!

Wat helder en voor iedereen begrijpbaar uitgelegd en verwoord met duidelijke voorbeelden en redenen! Chapeau, daar mogen jullie ontzettend trots op zijn! Dank voor het maken, we zullen geduld hebben maar kijken al enorm uit naar het volgende deel!

Geniet van de kerstdagen en keep up the good work!

IMG_3867.jpg

Prachtige docu met als uitgangspunt het paard als wezen, met zijn behoeftes om 'gewoon paard te kunnen zijn'! Het zou mooi zijn wanneer iedere paarden liefhebber en /of eigenaar zich deze info tot zich neemt zodat er meer bewustzijn komt.