vr 08 jan. | Online event

REPLAY 'Het Beste Paard van Stal' Deel 1 - Gezien

Deze documentaire is niet enkel bedoeld voor paardeneigenaren, maar voor iedereen die van paarden houdt! Het is belangrijk voor alle dierenliefhebbers om beschikking te hebben over een bron van onafhankelijke, feitelijke informatie over paarden(welzijn).
Registratie is afgesloten
REPLAY 'Het Beste Paard van Stal' Deel 1 - Gezien

Tijd en locatie

08 jan. 19:00 – 19:20 CET
Online event

Over het evenement

Er moet meer aandacht komen voor het wezen paard en wat deze nodig heeft. Hoe beter dit in beeld te brengen dan door middel van een informatieve documentaire! Met dank aan de steun van sponsoren en honderden donateurs, is Equine Visions bezig met het maken van een non-profit documentaire waarmee er meer bewustzijn wordt gecreëerd voor paarden. Met deze documentaire gaan wij feiten op tafel leggen in een land vol met meningen en tradities. Wij gaan zorgen voor meer begrip voor deze geweldige, maar helaas vaak niet begrepen edele dieren.

Samen kijken wij de op 8 januari om 19:00 naar Deel 1! Meld je aan als je erbij wilt zijn.

WAT VONDEN MENSEN

van deel 1 ?

IMG_3874.jpg

Nu al zo blij met dit resultaat, duidelijke en rustige uitleg, prachtige beelden van heel tevreden paarden, muziek zo passend, super trots op jullie, goed gedaan en kijk nu al uit naar het vervolg.

Wat Super gaaf geworden!

Wat helder en voor iedereen begrijpbaar uitgelegd en verwoord met duidelijke voorbeelden en redenen! Chapeau, daar mogen jullie ontzettend trots op zijn! Dank voor het maken, we zullen geduld hebben maar kijken al enorm uit naar het volgende deel!

Geniet van de kerstdagen en keep up the good work!

IMG_3867.jpg

Prachtige docu met als uitgangspunt het paard als wezen, met zijn behoeftes om 'gewoon paard te kunnen zijn'! Het zou mooi zijn wanneer iedere paarden liefhebber en /of eigenaar zich deze info tot zich neemt zodat er meer bewustzijn komt.