80% is behaald! Hoe nu verder?


De 80% hebben wij SAMEN behaald! Allereerst willen wij iedereen die dit project steunen ontzettend bedanken voor jullie inzet, medeleven en inspiratie -> Zonder jullie hadden wij dit nooit gekund!

Wij gaan dit samen redden

Wij hebben nog een paar uur te gaan en wij zijn er nog niet! Wat gaan wij nu doen? Lees hier meer over wat het betekent dat wij de 80% hebben bereikt en hoe wij nu verder gaan. Op de valreep hebben nog belangrijke ontwikkelingen plaatsgevonden die wij graag met jullie delen. Wat er ook de komende dagen gaat gebeuren, er is voor ons één ding is zeker -> samen gaan wij dit redden!


Samen voor de paarden

Ruim een maand geleden zijn wij begonnen met een crowdfunding campagne om geld bij elkaar te krijgen voor het maken van een documentaire. Het is werkelijk hartverwarmend hoeveel mooie mensen wij in de afgelopen weken hebben ontmoet die paardenwelzijn ook hoog en het vaandel hebben staan. Hoewel het hard werken is geweest, was het elke seconde waard!

Over de 80% grens

Bij deze crowdfunding was het behalen van de 80% een bijzonder belangrijke mijlpaal. Bij 80% is het mogelijk om aan al onze supporters een plan B aan te bieden. Hoewel wij ontzettend dankbaar zijn dat wij over deze grens heen zijn gegaan, gaan wij toch nog even door ->


WIJ GAAN VOOR DE 100%. Wij willen nergens op besparen, alles voor de paarden!

Met een paar uur te gaan, hoe gaan wij dit nu dan doen?


Verlengen?

Er bestaat de mogelijkheid om eenmalig de crowdfunding campagne te verlengen. Dit kan enkel indien wij een goede reden hebben waarom wij denken dat met een paar dagen extra wij dit wel gaan halen. En dit hebben wij!

Nieuwe sponsors Op de valreep hebben wij te horen gekregen dat mogelijk twee bedrijven de documentaire nog willen steunen met mooie bedragen! Door het paasweekend kon het zo snel niet allemaal geregeld meer worden en willen wij hen graag de kans geven om mee te doen .

Giften In de laatste 24 uur hebben wij ineens nog 4 super mooie giften aangeboden gekregen door bedrijven die het ook belangrijk vinden dat deze documentaire er komt. Totale waarde van ruim € 500,-!

Meer bereik Afgelopen dagen hebben wij contact gehad met bijzonder leuke mensen in de paardenwereld die ook ons initiatief willen steunen. In de komende dagen horen jullie hier meer over – DIT WORDT GAAF!

Met al deze mooie ontwikkelingen is het duidelijk dat wij nog even door moeten zetten! Het is ons gelukt om de crowdfunding campagne met 9 dagen te verlengen!

1 mei 2019

Dat is de definitieve einddatum. Daarna is nogmaals verlengen niet meer mogelijk. Maar wij zijn er bijna! Nog maar € 5,210,- te gaan. Vergeleken met de ruim €21,000 die wij al samen hebben opgehaald moet dat lukken! SAMEN KUNNEN WIJ DIT!

Wij zijn er nog niet

Hoewel wij al ontzettend ver zijn gekomen, moeten wij niet vergeten dat wij er nog niet helemaal zijn. Help ons in deze eindsprint! Doneren, giften kopen of aanbieden en vooral delen delen delen!

Samen kunnen wij de paarden een stem geven!

336 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Update!