Update!


Lieve supporters,


Wij zijn er bijna!

Afgelopen maanden hebben wij hard gewerkt aan dit fantastisch mooi project. Met paarden in de hoofdrol en prachtig weer was het dan ook echt een feest om te doen! Wij willen jullie allemaal bedanken voor jullie steun en geduld. Als eerste geven wij jullie dan ook een kijkje achter de schermen. Hoe gaat deze docu er nou ongeveer uitzien?

Rol, Camera, ACTION!

Wij hebben besloten om deze documentaire in minimaal twee delen te gaan uitbrengen. Deel 1; “Het Beste Paard van Stal” is nu bijna gereed en wij kunnen niet wachten om deze aan jullie te laten zien! In dit deel staat het paard als wezen centraal. De vragen wat is een paard en wat hebben paarden nodig worden hier beantwoord door drie geweldige professionals; - Een dierenarts - Een bioloog/revalidatie trainer - Een voedingsdeskundige/dierenarts

De basisbehoeften van een paard zijn prachtig en duidelijk vastgelegd in beeld en geluid. Na het bekijken van dit deel kan het niet anders dan dat men een bevestiging krijgt van wat ze al wisten of een bijzonder prachtige eyeopener meemaken! In deel 2 nemen wij de kijkers mee in de wereld van paarden waarin ze worden beperkt in hun basisbehoeften en in hun natuurlijk gedrag. Wij laten zien wat er dan gebeurt met paarden, fysiologisch, emotioneel en mentaal. Ook zullen wij mensen bewust maken hoe je kan herkennen dat een paard chronische stress heeft.

Social Media

Wij zijn een beetje stil geweest op social media… Maar niet voor lang meer! Binnenkort zullen wij weer actief worden op voornamelijk facebook en wij hopen jullie allemaal daar weer te zien!

73 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven