Een jaar geleden


Een jaar geleden. Hebben wij ruim een maand keihard gewerkt aan een bijzondere crowdfundingsactie. Een jaar geleden. Hebben jullie allemaal met een groot hart voor paarden gedoneerd. Een jaar geleden. Zijn wij vol passie een project gestart om bewustwording te creëren voor onze geliefde edele viervoeters. Een jaar geleden zijn wij begonnen met filmen. Het was een jaar vol teleurstellingen, emoties en veel verdriet. Dat is nu verleden tijd.


WIJ GAAN DOOR!


Een ridder in nood

Met grote dank aan een anonieme investeerder die ons wilt helpen om dit project tot een succes te maken, hebben wij een geweldig filmbedrijf aangenomen, On Air Media. Zij hebben ons weer vertrouwen weten te geven en samen gaan wij iets moois maken voor de paarden!


Van Start tot Einde

Volgende week beginnen wij al met de voorbereidingen en zullen wij binnenkort ook gaan filmen. Einde zomer 2020 zullen wij al onze donateurs berichten voor een première avond, waar jullie als eerst het resultaat mogen bewonderen!


Voor updates hou onze Facebook pagina in de gaten!Rechtszaak

Velen vragen ons regelmatig hoe het nu gaat met Corporate Trailer. Ondanks dat wij ruim de helft van het geld aan hen hebben betaald, weigeren ze tot op heden nog steeds om op zijn minst de geschoten beelden aan ons te geven of te laten zien. Dit laten wij niet zomaar los en verwachten dan ook binnenkort in de rechtszaal met ze te zitten.


Niets houdt ons tegen!

Samen met jullie willen wij ons vanaf nu gaan focussen op alle positieve ontwikkelingen en zullen wij ook onze berichtgeving hieromtrent tot een minimum beperken. Mocht je vragen hebben, staat het je altijd vrij om ze te stellen en wij zullen ze met alle liefde beantwoorden.


Wij gaan iets moois maken voor de paarden en hebben er zin in!

Jij ook?104 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Update!

Schrijf je in om op de hoogte te blijven!

  • Het Beste Paard van Stal Vergeten FB
  • Het Beste Paard van Stal Vergeten
  • Het Beste Paard van Stal Vergeten

© 2019 Het Beste Paard Van Stal Gezien. All rights reserved.

Designed by Pixy Studio.