Documentaire: ‘Het Beste Paard van Stal’ Vergeten

Voor iedere paardeneigenaar is hun eigen paard natuurlijk 'Het beste paard van stal'! Maar zijn wij wel 'de beste paardeneigenaar van stal'? De band tussen mens en paard is al eeuwenoud en deze prachtige dieren hebben ons zoveel gebracht en weten tot op de dag van vandaag ons nog zoveel te brengen. Nu is het tijd dat wij hen wat gaan brengen!Wat is het wezen paard en wat hebben zij echt nodig? Wij gaan zorgen voor meer begrip voor deze geweldige, maar helaas vaak niet begrepen edele dieren. Ook willen wij kritische vragen stellen over de (juridische) welzijnseisen waar het momenteel totaal aan ontbreekt voor paarden. Hoe kunnen wij deze dieren vergeten? Wisten jullie bijvoorbeeld dat het wettelijk niet is toegestaan om een koe alleen te houden, maar dat er voor een paard niets geregeld is?

Hoe beter dit in beeld te brengen dan door middel van een informatieve documentaire!

Een belangrijk aspect van deze documentaire is dat wij geen conclusies trekken maar vooral willen informeren en de kijkers zelf een mening laten vormen over paarden, paardenwelzijn en paardenhouden. Wij gaan feiten op tafel leggen in een land vol met meningen.


Deze documentaire is niet enkel bedoeld voor paardeneigenaren. Het is belangrijk voor alle dierenliefhebbers om beschikking te hebben over een bron van onafhankelijke en feitelijke informatie over paarden(welzijn). Wij willen de documentaire zo maken dat het niet alleen op televisie uitgezonden wordt maar ook o.a. op scholen ingezet kan worden. Deskundigen laten wij aan het woord en wij duiken in de wet. Wij gaan zorgen dat de politiek er niet omheen kan dat paarden net als elk ander dier het verdient om goed behandeld te worden en een (wettelijke) bescherming te krijgen.


Hoe kun je ons helpen?

Wij kunnen dit niet zonder jullie hulp! Alles kost geld en zo ook het maken van een goede documentaire. Deze documentaire is afhankelijk van het succes van de crowdfunding campagne.

Niet enkel door geld te doneren, maar ook kun je ons steunen door een sponsor te worden, een tegenprestatie te bieden, delen op social media of je aan te melden als vrijwilliger.


Blijf op de hoogte!

Via Facebook, Instagram en Twitter kun je ons volgen en steunen! Like en deel onze berichten, wij kunnen dit niet zonder jullie!


80 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Update!