HET LAATSTE NIEUWS

Wij zijn overweldigd met complimenten en aanprijzingen voor dit prachtig eerbetoon aan de paarden! Afgelopen tijd heeft dit veel losgemaakt en wij vertellen jou er maar al te graag over.Meer begrip voor paarden(welzijn)

Onze missie van dit project was om een informatieve documentaire te maken over wat paarden zijn en wat zij nodig hebben. Wij hebben de feiten op tafel gelegd, zonder vingers te wijzen, in een land vol meningen en tradities. Dit onderdeel is zeer geslaagd met dank aan alle sponsoren, donateurs, On Air Media en Equine Visions! Het is een tijdloze documentaire, die altijd terug gekeken kan worden om meer te leren over paarden.

Dit is natuurlijk allemaal geweldig, maar zonder een groot bereik, komen wij nog niet tot het echte doel; mensen informeren over paarden(welzijn).

Afgelopen maanden zijn wij druk bezig geweest met hoe wij het beste de documentaire kunnen inzetten om zoveel mogelijk mensen te bereiken. Van verschillende hoeken hebben wij samenwerkingsaanbiedingen gekregen. Komende jaar zal de documentaire 'Het Beste Paard van Stal, Vergeten' op verschillende manieren ingezet worden.


Waar is of zal de documentaire te zien zijn?

DE hippische streamingdienst. Overal eenvoudig kijken: op je laptop, smartphone en binnenkort op TV; Ze zijn net van start en hebben grote plannen om de hele paardenwereld te bereiken. Hoewel niet alle content past bij onze visie past, hebben wij wel dezelfde doelgroep. Zoveel mogelijk paardenliefhebbers bereiken!


Vanuit het Paard is een onafhankelijk platform die zich inzet voor de educatie over de basisbehoeften van paarden. De documentaire is te zien op de community van Vanuit het Paard. Ook is hier ruimte om vragen te stellen en ervaringen te delen.


Wij hopen dat het onderdeel wordt van de lesstof op verschillende scholen, op verschillende niveaus. Wij zijn bezig met contacten van verschillende scholen om te kijken of de documentaire ingezet kan worden als onderdeel van de lesstof. Ook zijn wij benaderd door verschillende paardenbedrijven om de documentaire op te nemen in hun cursus of opleiding.Heb jij interesse om de documentaire in te zetten of nog een ander idee hoe wij nog meer bereik kunnen krijgen? Stuur ons een berichtje.


8 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Update!