Waar blijft de documentaire?Er wordt gevraagd hoe het gaat met de documentaire ‘Het Beste Paard van Stal’ vergeten. Een terechte vraag waar onlangs al onze donateurs antwoord op hebben gekregen. Nu is het tijd om voor de rest van onze volgers de feiten op tafel te leggen en openheid van zaken te geven.


Er is een conflict ontstaan tussen Equine Visions en CorporateTrailer. Maandenlang ligt het werk stil. Helaas krijgt Equine Visions geen gehoor bij Corporate Trailer en ziet het er naar uit dat zij zal moeten gaan procederen om enige vorm van beweging te krijgen in de zaak. Waarom niet gewoon uit elkaar?

Corporate Trailer heeft €15,000 euro (vooraf) ontvangen en Equine Visions heeft tot op heden geen werk ontvangen en/of mogen zien.

Aangezien een procedure nog wel eens een hele lange tijd kan gaan duren zien wij ons genoodzaakt om al onze donateurs en volgers inhoudelijk op de hoogte te brengen van deze zaak zodat voor diegenen die dit willen, het op de voet kunnen blijven volgen.


Volg het hele verhaal via onze facebook-pagina.

Afgelopen tijd hebben wij een deel van de correspondentie in deze zaak online gezet. Niet alleen geloven wij dat onze vertelling pas objectief kan zijn als wij ook alle correspondentie vrijgeven, maar ook omdat Equine Visions reeds een dreigement heeft ontvangen om persoonlijk aansprakelijk gesteld te worden indien er onwaarheden worden verteld. Wij willen dus graag dat er niet slechts één kant van het verhaal wordt verteld maar dat een ieder voor zichzelf de feiten kan bekijken. Dit zullen wij in delen doen:


Deel I Deel II

Deel III


Dit project is gestart met social media en crowdfunding, en wij kunnen ook dit niet zonder jullie❣️ Wij vinden dat belanghebbende het recht hebben om te weten wat er precies speelt. Equine Visions staat hier volledig achter en zolang wij niets vernemen van Corporate Trailer gaan wij ervan uit: ‘Wie zwijgt, stemt toe’.
76 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Update!

Schrijf je in om op de hoogte te blijven!

  • Het Beste Paard van Stal Vergeten FB
  • Het Beste Paard van Stal Vergeten
  • Het Beste Paard van Stal Vergeten

© 2019 Het Beste Paard Van Stal Gezien. All rights reserved.

Designed by Pixy Studio.